5 august 2009

sandale carpite si stare de spirit schioapa

iubesc sandalele si ele s-au rupt :(. le-am reparat si sunt carpite. o noua sanda s-a grefat pe sandalele mele. nu stiu daca viata mai poate fi la fel pentru vreunul dintre noi.

nu ma simt bine. ma simt sleita, ma simt trista si sictirita. ma dor picioarele, stomacul, capul.

detest twitter. oamenii spun numai tampenii fara sens pe twitter, inclusiv eu, dar eu renunt la twitter. pe twitter nu sunt nici remarci inteligente, nu afli nici barfe, nici nu nimic.

ma enerveaza rau bucurestenii. sunt niste oameni de tot rahatul. cand auzeam chestia asta credeam ca vine dintr-un complex de provincial. dar chiar sunt altfel, bucurestenii... sunt de rahat. sunt grabiti, murdari, aroganti, nesimtiti. nu cred ca imi citesc mie blogul oameni care s-ar simti jigniti de generalizare insa, "da, desigur, nu suntem toti asa."

in bucurestiul asta nimic nu te indeamna la bine, la prietenie, la visare. in bucuresti devine o lupta sa traiesti frumos, sa ramai senin, zambitor, politicos. in bucuresti e important cine are gura mai mare si mai multe fite. fite de intelectual care descopera "arta alternativa", fite de manelist, fite de bambuist si fratellist.
sa vorbesti normal si sa porti tricouri fara mesaje si fara imprimeuri e demodat.

putem macar sa coloram bucurestiul cu zambetele, bunavointa si simplitatea noastra. sa fim asa simpli, cum eram noi cu totii candva.... acum nici copiii de 7 ani nu mai sunt simpli. daca nu sunt complexi si interesanti nici ei nu se mai suporta.

ceva pozitiv din asta ar fi ca "if you can make it here you can make it anywhere" :)

4 comentarii:

  1. no no..partea pozitiva e ca pleci in concediu :)

    RăspundețiȘtergere
  2. in bucuresti nu e timp sau loc sa fii negativ; altminteri devenim ca cei despre care vorbesti ... goi ... si goi ...:)

    postul asta trebuia sa fie pe cevanegativ

    RăspundețiȘtergere
  3. pt lumi
    e cu dedicatie pentru cevanegativ:)
    bucurestiul este locuibil datorita celor ca tine :)

    RăspundețiȘtergere
  4. merci, o iau ca pe un compliment, adevarul este ca iubesc bucurestiul! asta e ... :)

    RăspundețiȘtergere