13 septembrie 2009

O saptamana frumoasa!

Saptamana asta m-au intristat multe lucruri. Primul ar fi statul nostru de tot rahatul. Mama a iesit la pensie si i-au calculat-o intr-o mare bataie de joc, fara sa se uite pe hartii... Astea-s doamnele functionare, cu aur pe maini si pretentii de doamne, care te imping la metrou si te privesc cu dispret. Ele lucreaza la stat si detin puterea. Ele si-au pus primele termopan, au rujuri colorate, isi fac concediul la Mamaia in fiecare an si sunt fericite. Ce e dincolo de asta, nu conteaza! Asta te asteapta dupa 35 de ani de munca. Umilinta oferita cu lejeritate de niste doamne colorate in par si cu probleme cu nervii!
Mda, multi oameni au probleme. Unii de sanatate, altii au probleme in dragoste, cu banii, cu prietenii, cu cu cu... Iar altii isi creeaza probleme. Pentru ca nu au nicio problema adevarata, inventeaza una. Ca nu cumva sa se trezeasca deodata ca nu mai au ce povesti, inventeaza probleme si mici drame care sa le permita mici scenete si vaicareli. Mi-e mila de ei. Hologramele astea nu o sa ii lase prea usor sa fie cu adevarat fericiti. Am invatat de la o manichiurista de 22 de ani din Militari ca cei care vorbesc despre nefericirea lor nu sunt cu adevarat nefericiti. Mai au o sansa:)
Inteligenta, inteleapta si trecuta prin multe manichiurista! Intelepciune si armonie va doresc si voua in aceasta saptamana! Sa aveti un suflet usor si iertator, sa aveti forta sa priviti lumea cu iubire si bunavointa, sa plantati ceva atunci cand dezradacinati ceva, sa mangaiati un om pentru fiecare om pe care l-ati suparat...

O saptamana frumoasa va doresc!

5 comentarii:

  1. Ehei, manicuristele sint mai bune terapeute decit psihologii !

    RăspundețiȘtergere
  2. :))) Serios, Mihaela! Uneori chiar asa e. Avusesem o manichiurista, tanti Flori, la care am renuntat intre timp ca s-a mutat departe, dar devenisem dependenta. M-am dus pana in Dr. Taberei de 2 ori numai ca sa o vad si sa-i spun ce s-a mai intamplat de la ultima manichiura french:))

    RăspundețiȘtergere
  3. ce dragut!!!
    * de acord: manichiuristele, cosmeticienele, barmanii:)) super oameni!!!

    *multam de urari Stefania! o saptamana frumoasa iti doresc si eu

    RăspundețiȘtergere
  4. te-ai cam lenevit domnisoara :D unui scriitor ii sta bine cu scrisu'

    RăspundețiȘtergere