6 decembrie 2009

Anti-model

Vroiam sa construiesc un discurs elaborat despre motivele pentru care este bine sa nu il mai votam pe Basescu. Nu spun ca ar trebui sa il votam pe Geoana. Daca Piticul Barbacot ar fi candidat, l-as fi votat.

Sa va spun de ce nu o sa mai fac greseala de a vota cu Basescu ori vreun personaj din aceeasi tagma.


Pentru ca fiica lui si doamna ex-consilier Elena Udrea sunt mai apropiate ca imagine si ca intelect de vedete porno decat de personaje din emisfera de conducere a tarii. Domnul Basescu este artizanul acestor figuri. Nu as putea sa mai votez cu cineva care recunoaste ca a numit "pe pile" seful serviciilor secrete. Ne ia de prosti si asta ma enerveaza si mai tare. Nu as mai vota niciodata cu Basescu deoarece este incapabil sa reprezinte tara in relatiile externe, esueaza lamentabil in tot ceea ce inseamna diplomatie. Parerea mea ca daca te Putin de batjocoreste in fata camerelor de luat vederi, in direct, esti 0 pe zona de diplomatie.

As vota din nou cu Geoana si cu orice altcineva i-ar fi fost contracandidat deoarece domnul Basescu, in tara asta careia ii plang de mila, reprezinta un model pentru un mare numar de romani. As detalia un pic acest aspect dar ma tem ca sunt prea multe de spus si nu sunt suficient de treaza. Probabil ca o sa scriu intr-o alta postare despre cat de importante mi se par modelele.

Cel mai important motiv pentru care imi doresc sa nu mai fie ales presedinte este pentru ca nu ii mai suport glumele de golan si rasul ala enervant.

5 comentarii:

  1. indiferent cine va castiga,noi romanii suntem singurii care am pierdut alegerile.

    P.s: sa traiti bine schimbarea:|

    RăspundețiȘtergere
  2. ma tem ca ne asteapta o dictatura portocalie :(((

    RăspundețiȘtergere
  3. CASTER DE SPORT PROFESIONAL, CARE VĂ POT AJUTA CU Vrăjitorul de iubire pentru a VĂ EXPUNE EXPLOȚIA DRAGOSTEI ÎN URGENȚĂ DUPĂ DESCĂRCARE / DIVORȚIE ÎN CAZ DACĂ SITUAȚIA DUMNEAVOASTRĂ ESTE NECAPĂ! CONTACT: DR. ODION (drodion60@yandex.com) ESTE CERTA CEL MAI BUN DE VÂNZARE ONLINE ȘI REZULTATUL său ESTE GARANTARE 100% ..

    După 3 ani într-o relație cu iubitul meu, iubitul meu a început să iasă cu alte fete și să-mi arate dragoste rece, în mai multe rânduri amenință că s-a despărțit de mine dacă îndrăznesc să-l întreb despre afacerea lui cu alte fete, am fost în totalitate devastat și confuz până când un vechi prieten de-al meu mi-a povestit despre o cască de vrăji pe internet DR. ODION care ajută oamenii care au relația și problema căsătoriei prin puterile dragostei Vrăji, La început m-am îndoit dacă așa ceva există vreodată, dar am decis să încerc, atunci când îl contactez, mi-a spus tot ce trebuie să fac și am făcut. și m-a ajutat să arunc o vrajă de dragoste și în 48 de ore, prietenul meu s-a întors la mine și a început să-mi ceară scuze, acum a încetat să mai iasă cu fetele și este cu mine pentru bine și pentru real. Contactați această Casă de mare vrăjire pentru relația dvs. sau problema dvs. de căsătorie.
    Iată contactul său ..

    APEL / WHATSAPP: +2349060503921
    EMAIL: (drodion60@yandex.com)

    RăspundețiȘtergere
  4. VREMĂ REALĂ ȘI PUTERNICĂ DE ÎNTÂMPLARE CARE MUNCĂ RAPID ȘI EFECTIV (drodion60@yandex.com)

    Salut tuturor, știu că există cineva undeva care citește asta, Numele meu este Sharon Becker din orașul Leicester, Anglia, vreau să împărtășesc o lucrare grozavă a unui caster vrăjitor numit DR ODION. eu și soțul meu am avut o luptă care a dus la divorțul nostru, dar când mi-a părăsit o parte din mine am plecat cu el și am fost atât de trist și am plâns toată ziua și noaptea căutam ceva online când am văzut oameni care mărturiseau despre marea sa muncă și tocmai m-am hotărât să-l încerc să am făcut tot ce mi-a spus să fac și mi-a dat asigurări că după 48 de ore soțul meu va reveni la mine, a doua zi dimineața, pentru cel mai mare surprins, o mașină s-a oprit în afara casei mele și a fost a mea soț Sunt atât de fericit că vă poate ajuta, de asemenea, să-i trimiteți un e-mail la (drodion60@yandex.com) WhatsApp +2349060503921

    RăspundețiȘtergere
  5. Bună ziua tuturor, sunt atât de fericit împărtășind mărturia mea pentru ca toată lumea să știe că există o soluție la problemele tale de relație / căsătorie odată ce ai contactat DR ODION, care tocmai m-a ajutat să-mi refac locuința spartă cu vrăjile sale puternice. Am fost într-o căsătorie abuzivă atât de mult timp și am suferit o respingere totală și ura din partea soției mele care obișnuia să mă iubească. S-a transformat într-un monstru înfricoșător și luptă cu mine întotdeauna. mă înșală deschis și nu arată niciun regret. m-a dorit din viața ei. chiar m-a abandonat și m-a mutat să locuiesc cu unul dintre numeroșii săi iubiți. Am trecut prin iad pentru că a trebuit să am grijă de mine și de copii singuri. Nu am putut lăsa căsnicia mea să se despartă pentru că o iubesc cu adevărat, dar nu știam ce să fac pentru a o aduce pe soția mea acasă. Am dat peste o scriere online și am văzut o postare unde unii au împărtășit o mărturie a unei probleme similare care a fost rezolvată de DR ODION, așa că am decis să-i dau un proces puțin, știam că el era doar răspunsul la ceea ce aveam nevoie. l-a contactat prin e-mailul său (drodion60@yandex.com). Am primit un răspuns de la el spunându-mi ce trebuie să fac și imediat m-am conformat. Soția mea a sunat aproape imediat și a rugat să se întoarcă acasă. La întoarcere, am observat schimbări instantanee în personajul ei. S-a schimbat în femeia care mă iubea și avea grijă de mine. Astăzi suntem din nou fericiți. Mulțumesc dr. ODION care mi-a salvat căsnicia. Vreau ca oricine dorește ajutor de relație / căsătorie să-l contacteze și știu că își poate face minunile din nou în viața ta. contactați-l prin e-mailul său (drodion60@yandex.com) sau puteți, de asemenea, să-l aplicați la +2349060503921.

    RăspundețiȘtergere