5 decembrie 2009

Clinc

Ce de culori, ce de minuni, ce de lume pusa sa sarbatoreasca :)
Marketerii impodobesc si fac promotii, mamicile se gandesc la bucate si cadouri, cersetorii scot timpuriu de la naftalina programul de colinde... Taticii se gandesc la diverse spirtoase pe care sa le aiba in bar in noaptea dintre ani. Pitipoancele se gandesc la ce se gandesc ele mereu, la nimic. Indragostitii viseaza la o iarna plina de omat si la sania pe care vor aluneca impreuna cu dragostea lor, de sus de tot de pe munte pana la chioscul cu vin fiert.

Ne gandim cat de multe putem indura? Ne gandim cat de multe putem ierta? Iubeste cu inima dar foloseste ratiunea pentru deciziile tale. Pentru decizii, niciun anotimp nu e mai bun ca iarna. Daca ai de luat decizii, ia-le, nu mai astepta. Apoi, asteapta doua zile si mai gandeste-te la ce ai hotarat. Daca inca ai dubii, gandeste-te si a doua zi la ce ai de facut. Probabil ca dupa multe corecturi si razgandeli vei stii ca decizia ta e cea mai buna. Poate vei simti un fior rece pe sira spinarii sau poate vei respira usurat. Oricum ar fi, nu te lasa dus de viata uitand sa iei decizii.

Nu ma refer la despartiri sau impartiri, nu ma refer deloc la ceva anume. Ma refer la curatenia sufletului, ma refer la generozitate sufleteasca, ma refer la forta spiritului. Unii dintre noi nu au nici suflet nici spirit. Cea mai buna decizie este sa stai, cat de mult poti, departe de ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu